Saimaan

VHS-kasettien digitointipalvelu

Vanhat VHS-kasetit digitaaliseen muotoon.
Me tuomme vanhat VHS / VHS-C materiaalisi kätevästi digitaaliseen muotoon ja jatkamme niiden käyttöikää!
Monilla lojuu kasa VHS-kasetteja nurkissa, joissa on parhaimmillaan tärkeitä muistoja vuosien takaa.
VHS-kasetit alkavat olemaan jo 15-20 vuotta vanhoja ja niiden filmi alkaa haurastumaan. Nyt on vielä mahdollista digitoida vanhat VHS-kasetit digitaaliseen muotoon.
Mihin digitaaliseen muotoon kasetit on mahdollista siirtää?
Tallennamme kaiken VHS-materiaalinne digitaaliseen muotoon ja halutessasi toimitamme digitaalisen aineiston teille USB-mustitikulla taikka tiedostolinkkinä pilvipalveluun. Pilvipalvelusta voit katsoa vanhoja videoita milloin haluat tai voit kopioida pilvipalvelusta tiedostot omalle tietokoneelle.

Nykyään suurin osa vanhoista tallenteista siirretään johonkin digitaaliseen tiedostomuotoon. (Avi, Mov, Mp4) Digitaalisen tiedostomuodon suurin etu on sen helppo monistaminen. Tikuista ja kovalevyistä on helppo tehdä useita erillisiä kopiota. Esim. muistitikusta, jossa on 10 kappaletta kasetteja, on helppo kopioida usealle eri tikulle ja tietokoneelle talteen. Jos yksi tikuista menee hukkaan, niin jäljellä olevista voi tehdä jälleen uusia kopioita.
Mp4-tiedostomuoto on näistä yleisin. Kyseisessä muodossa videokuvaa pakataan hieman, ja se vie tällöin yllättävän vähän tilaa. Yhdelle isolle muistitikulle mahtuu kymmeniä kasetteja. Mp4-muodon suurin etu on sen runsaat toistomahdollisuudet. Käytännössä kaikki taulu TV:t ja tykit toistavat suoraan mp4-videon USB-portin kautta. Lisäksi se toimii parhaiten ns. suoratoistossa esimerkiksi pilvipalvelun kautta. (Google Drive, DropBox , Icloud, OneDrive jne.) Mp4-muoto toistuu ongelmitta tietokoneiden avulla. Editointiohjelmat tukevat mp4-muotoa.
Avi-tiedostomuoto on tarkan editoijan valinta. Tässä muodossa otetaan talteen kaikki mahdollinen nauhalta, ja kuvaa ei pakata. Tilan tarve on suuri, mutta isotkin video-arkistot mahtuvat normaalille ulkoiselle kovalevylle.
Mov-tiedostomuoto on käytännössä ominaisuuksiltaan sama kuin Avi, mutta tarkoitettu MAC-ympäristöön.
VHS digitointi Lappeenranta

Digitoimme kaikki VHS-kasetit Lappeenrannassa!

VHS digitointi Lappeenranta

Saimaan

DVD-levyjen digitointipalvelu

Digitoimme myös DVD-R ja DVD-RW levyt digitaaliseen muotoon. Vaikka tietokone tai DVD-laite ei tunnista levyä, niin tiedot on mahdollista palauttaa levyltä. (Huomioithan, jos levyn pinta on vahingoittunut ja siinä on syviä naarmuja, niin kaikkea tietoa ei välttämättä pysty palauttamaan.)

Saimaan

Asiakirjojen digitointipalvelu

Teemme myös paperisista dokumenteista digitaalisia. Parhaimmillaan pystymme digitoimaan nopeasti ison kasan A4 kokoisia dokumentteja. Digitoimme myös vanhat valokuvat digitaaliseen muotoon ja lähetämme ne teille haluamassanne muodossa!

Mahdollisia tidostomuotoja ovat esim. JPEG, PNG, PDF, Word ja Powerpoint. Kysy myös muita vaihtoehtoja!

Hintaesimerkkejä digitoinnista

Tai pyydä ilmainen hinta-arvio materiaalin digitoimisesta. 

VHS-kasetit ja DVD:t

15€ / KPL

alv.0%

Dokumentit

45€ / tunti

alv. 0%

Räätälöity

Tarjous

Tarpeisiisi

Mitä tarvitsetkaan,
me toteutamme!

Kysy tarjous