Saimaan

WooCommerce-verkkokauppa

WooCommerce-verkkokauppa, joka on asiakkaita varten rakennettu!
Kyllä, rakennamme verkkokauppoja teidän asiakkaita varten. Varmistamme, että verkkokaupan myynti ei jää kiinni huonosta ostopolusta, vaikeasti selattavista tuotteista tai hitaasta sivustosta.
Verkkokaupan tarkoituksena on saavuttaa mahdollisille asiakkaille heti kiinnostus tarjolla olevista tuotteista, joista seuraa ostotapahtuma. Varmistamme, että ostaminen on myös mahdollisimman helppoa mobiililla ja tabletilla!
Miksi valita WooCommerce?
Rakennamme verkkokaupat WooCommerce-julkaisujärjestelmälle, joka kuuluu WordPress-perheeseen. WooCommerce sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet hyvän ja laadukkaan verkkokaupan pyörittämiseen.
Apua! Mikä on sopivin maksutapa? Miten toimitamme tuotteemme? Kaupan jatkokehitys?
Ei hätää! Me emme jätä teitä yksin!
Tarvitsette sitten laskutusmahdollisuutta, maailmanlaajuisesti tunnettuja pankki- ja luottokorttimaksuja, verkkopankkimaksamista tai palvelunne on kuukausimaksullista. Kartoitetaan tilanne yhdessä läpi ja katsotaan juuri teille sopivin maksutapojen palveluntarjoaja.
WooCommerce-verkkokauppa mahdollistaa useita eri vaihtoehtoja myös toimitukseen. Tarvittaessa pystyt myös suoraan kaupan kautta tulostamaan pakettikortit tilauksiin.
Pidämme huolen myös WordPressin, teeman ja lisäosien päivityksistä meidän tukipalvelun avulla. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kartoitetaan tilanne ja katsotaan teille sopiva kokonaisuus.