Saimaan

WooCommerce-verkkokauppa

WooCommerce-verkkokauppa, joka on asiakkaita varten rakennettu!

Kyllä, rakennamme verkkokauppoja teidän asiakkaita varten. Varmistamme, että verkkokaupan myynti ei jää kiinni huonosta ostopolusta, vaikeasti selattavista tuotteista tai hitaasta sivustosta.
Verkkokaupan tarkoituksena on saavuttaa mahdollisille asiakkaille heti kiinnostus tarjolla olevista tuotteista, joista seuraa ostotapahtuma. Varmistamme, että ostaminen on myös mahdollisimman helppoa mobiililla ja tabletilla!

Miksi valita WooCommerce-verkkokauppa?

Woocommerce-verkkokauppa kasvaa liiketoimintasi mukana, eikä siinä tule rajoja vastaan!
Rakennamme verkkokaupat WooCommerce-julkaisujärjestelmälle, joka kuuluu WordPress-perheeseen. WooCommerce sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet hyvän ja laadukkaan verkkokaupan pyörittämiseen.

Miten WooCommerce-verkkokauppa projekti etenee?

1. Alkupalaveri

Kartoitamme tilanteesi ja mitä ominaisuuksia tarvitset verkkokauppaan. Kerromme kaiken, mitä pitää ottaa huomioon verkkokaupan rakentamisessa ja maksullisista lisäosista, joita tarvitset.

2. Hinta-arvio

Teemme alkupalaverin pohjalta teille ilmaisen tarjouksen verkkokaupan rakentamisesta.

3. Rakentaminen

Rakennamme kauppapohjan kehitysympäristöömme, josta voit seurata sivuston rakentamista reaaliajassa.

4. Tuotteiden syöttö

Sopimuksen mukaan syötämme tuotteet verkkokauppaan tai syötämme muutaman esimerkki tuotteen kauppaan valmiiksi, josta voit itse jatkaa tuotteiden syöttämistä tulevaan verkkokauppaan.

5. Kaupan siirto

Siirrämme kaupan haluamallesi palvelimelle / domainille. Jos sinulla ei ole domainia, niin avustamme domainin avaamisessa ja sopivan palvelintilan löytämisessä.

6. Maksutapojen kytkentä

Kytkemme haluamasi maksutavat verkkokauppaan. Avustamme myös löytämään oikeat maksutapojen palveluntarjoajat verkkokauppaasi.

7. Valmiin kaupan avaaminen

Avamme valmiin kaupan ja opastamme alkuun pääsemisessä.

8. Tuki

Avustamme teitä myös kaupan avajaisten jälkeen. Tarvittaessa hoidamme koko kaupan ylläpidolliset tehtävät. Kysy lisää Woocommerce-tukipaketeistamme verkkokaupan ylläpitoon.

Apua! Mikä on sopivin maksutapa?
Ei hätää! Me emme jätä teitä yksin!
Tarvitsette sitten laskutusmahdollisuutta, maailmanlaajuisesti tunnettuja pankki- ja luottokorttimaksuja, verkkopankkimaksamista tai palvelunne on kuukausimaksullista. Kartoitetaan tilanne yhdessä läpi ja katsotaan juuri teille sopivin maksutapojen palveluntarjoaja.
Kauttamme saat tarjouksen heti seuraavista maksutavoista
Teemme tiivistä yhteistyötä Paytrail maksupalveluntarjoajan kanssa. Kysy lisää palvelusta!
WooCommerce-verkkokauppa
Miten toimitamme tuotteemme? Entäpä kaupan jatkokehitys?
WooCommerce-verkkokauppa mahdollistaa useita eri vaihtoehtoja myös toimitukseen. Tarvittaessa pystyt myös suoraan kaupan kautta tulostamaan pakettikortit tilauksiin.
Pidämme huolen myös WordPressin, teeman ja lisäosien päivityksistä meidän tukipalvelun avulla. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Paras mahdollinen latausnopeus

WooCommerce-verkkokaupallesi!

Palvelimella on oikeasti väliä! Kauttamme saat tutkitusti Suomen nopeimmat palvelimet verkkokaupallesi. Huolehdimme siitä, että palvelin on taatusti nopea, etkä häviä asiakkaita toimimattoman palvelimen takia. Toimimme jatkossa tukihenkilönäsi ja varmistamme, että homma toimii!
Palvelun tuottaa

Kysy tarjous verkkokaupan rakentamisesta

Kartoitetaan tilanteesi ja lähdetään rakentamaan verkkokauppaa!