fbpx

Sivuston päivitykset hallintaan

Sivuston päivitykset hallintaan

Monesti näkee kotisivuja, jotka julkaistuaan Internetin ihmeelliseen maailmaan unohdetaan täysin oman onnensa nojaan. Monesti olettamus on, että sivustolle ei tarvitse tehdä toimenpiteitä, kun se on kerran julkaistu.
Kotisivujen omistajan pitäisi muistaa hoitaa sivuston päivitykset kuukausittain, jotta sivusto pysyy tietoturvallisena ja vältyttäisiin suuremmilta ongelmilta. Valitettavan usein vastaan tulee myös sivuja, joiden päivitykset on unohdettu ja sivuston ominaisuudet ovat hajonneet.
Aina sivuston hajoamisille ei voi kuitenkaan itse mitään, jos ylläpitäjän palvelimille tehdään muutostöitä esimerkiksi PHP-versioiden päivittyessä. Näissä tapauksissa ylläpitäjällä on velvollisuus ilmoittaa asiasta hyvissä ajoin, jolloin kotisivujen omistaja ehtii reagoimaan tilanteeseen.
Paras tapa on lähteä ottamaan sivustosta varmuuskopio ja tekemään tarvittavat muutokset kotisivuihin. Kuitenkin jos päivitykset hoidetaan säännöllisesti kuntoon, niin hajoamiset voidaan lähes ennalta ehkäistä kokonaan.

WordPress-tuki

Jos vahinko kuitenkin sattuu, niin WordPress-tukemme on valmis auttamaan päivästä ja paikasta riippumatta.
Välillä IT-alan yrittäjienkin pitää lähteä tuulettumaan, mutta meillä on valmius hoitaa kiireelliset tapaukset vaikka keskellä Saimaata.
Oman sivuston päivityksistä voi kysyä osoitteesta [email protected]. Kysyminen ei maksa mitään!
Sivuston päivitykset Saimaalta