fbpx

Kotisivuprojekti tulossa?

Blogi

Kotisivuprojekti tulossa?

Saimaan Web-Palvelut

Kotisivuprojekti tulee vastaan monelle yritykselle joko yrityksen alkutaipaleella tai pakon edestä, kun sivuston sisältö on päässyt vanhentumaan. Nettisivujen tärkein tehtävä on edistää yrityksen myyntiä ja toimia jatkuvana markkinoinnin kanavana.
Tänä päivänä asiakkaat hakevat ensisijaisesti tietoa internetistä ja suosituimpien hakukoneiden kautta.
Yrityksen huolella toteutetut kotisivut ovat tämän päivän digitaalinen käyntikorttisi asiakkaille.

Kun sivustosi ovat ajantasalla ja näyttävät, niin se tuo myös ammattimaisen mielikuvan yrityksestä ja lisää myös asiakkaan luottoa yritykseen. Huolella toteutetut kotisivut lisäävät myyntiä ja varmistat, että asiakas ei vaihda toisen yrityksen sivuille sivujen toimimattomuuden takia.

Responsiiviset kotisivut

Mobiililaitteiden käyttö on lisäänytynyt räjähdysmäisesti ja asiakkaat etsivät päivä päivältä enemmän tietoa myös mobiililaitteilla. Siksi on todella tärkeää, että sivusto on responsiivinen. Yrityksellä on oltava responsiiviset nettisivut, jotta kaikki asiakkaat saavat saman kokemuksen riippumatta siitä, mitä laitetta hän käyttää. (tietokone/tabletti/puhelin)

Varmistamme, että jokainen toteuttamamme sivusto toimii optimaalisesti tietokoneen lisäksi myös mobiilissa sekä tabletilla.
Kotisivuprojekti

Maailmanlaajuisesti 50,44 % kaikesta verkkoliikenteestä tapahtui mobiililaitteilla toukokuussa 2020.

Lähde: Statista

Kysy tarjous kotisivuprojektistasi

Hyödynnämme sivuston rakennuksessa WordPress-julkaisujärjestelmää, joka voidaan räätälöidä juuri sinua varten. Halusit sitten pienen sivuston muutamalla sivulla tai suuren kymmeniä sivuja sisältävän kokonaisuuden, jossa hyödynnetään monikielisyyttä ja varausjärjestelmää.
Räätälöity kokonaisuus vai valmis paketti? Mitä tarvitsetkaan, me toteutamme kotisivusi.