Saimaan ajanvarauspalvelulla

Säästät aikaa

Saimaan ajanvarauspalvelulla hoidat mökkien, autojen, paljujen, kampaamoiden, retkeilyvarusteiden, taloyhtiöiden pyykkitupien tai saunojen varaukset. Varauspalvelu taipuu niin päivävarauksiin, kuin tuntivarauksiin haluttuna päivänä.

Järjestelmän kautta voidaan hoitaa myös mahdollinen varausmaksu suoraan järjestelmän kautta tulostettavalla laskulla taikka varauspalveluun voidaan kytkeä myös Suomalaiset verkkopankkimaksut.

Ei enää soittoja varausnumeroihin tai juoksemista pyykkitupaan todetakseen vain pyykkituvan olevan varattu. Säästä aikaa ja pyydä tarjous saimaan varauspalvelusta juuri teidän käyttötarkoitukseen.

Design

Kustomoitu design, joka voidaan asentaa jo olemassa oleville wordpress nettisivuille tai meidän ylläpitämään järjestelmään.

Maksut

Järjestelmään voidaan kytkeä myös suomalaiset maksujärjestelmät.

Kenelle?

Kaikenlaisille yrityksille tai yhteisöille, jotka tarvitsevat kustomoitua varausjärjestelmää.

Tuki

Tukemme auttaa esille tulevissa kysymyksissä myös viikonloppuisin.

Päivävaraus

Ajanvarauspalvelu

Ajanvarauspalvelulla hoidat useamman päivän varaukset esimerkiksi: Autojen, lomaosakkeiden, paljujen taikka retkeilyvarusteiden varauksia kätevästi sähköisesti ilman erillistä yhteydenottoa palveluntarjoajaan. Halutessasi järjestelmään voidaan kytkeä suomalaiset verkkopankkimaksut, jolla hoidat myös varausten maksut samalla kertaa, joka säästää sinulta kallista aikaa.

Tuntivaraus

Ajanvarauspalvelu

Ajanvarauspalvelulla voit myydä myös aikoja palvelullesi. Toimitpa sitten kampaajana, personal trainerina, lähihoitajana, taikka konsulttina. Voit valita mitkä ajat päivästä ovat varattavissa juuri sinun palvelullesi. Halutessasi voimme kytkeä palveluun myös maksuratkaisut, joilla asiakas voi maksaa palvelusi etukäteen, jolloin säästät aikaa.

Järjestelmällä hoidat myös taloyhtiöiden pyykki ja saunavaraukset kätevästi.

Valitse sopiva hinnoittelumalli

Meillä et maksa turhasta. Pyydä ilmainen hinta-arvio sivustosi varauskalenterista.

10€

+alv / kuukaudessa

15€

+alv / kuukaudessa

Tarjous

+alv / tunti

Jäikö kysymyksiä?

Ota meihin yhteyttä ja kysy tarjous varausjärjestelmästä!